Volgende week is het zover! Op 29, 30 en 31 januari staan wij op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en Waste2power is te vinden in stand H6.

Wat is er te doen?

Drie dagen lang staat de Jaarbeurs in het teken van alles wat met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Zo vindt u hier de nieuwste kantoorartikelen, logistieke oplossingen voor binnen en buiten de werkplek, de nieuwste ontwikkelen van de schoonmaak- en hygiënebranche en is ook de afvalbranche goed vertegenwoordigd. Ook wordt er elk jaar de FGNoviteitenprijs uitgereikt aan een nieuw innovatief product of dienst. Dit jaar is het alweer de 22e editie en worden er wederom tienduizenden professionals verwacht die de beurs komen bezoeken. 

Waste2power op de vakbeurs

Kunt u ook wel wat extra energie gebruiken? Laad op bij het energiepunt van Waste2power! Wij hebben een gratis energieshot voor u klaarstaan in stand H6.

De eerste stappen naar een circulaire onderneming

Waste2power laat zien hoe je door je afval- en energiemanagement aan elkaar te koppelen CO2 besparend werkt, duurzame energiebronnen stimuleert en daarmee ook nog eens kosten bespaard. Op deze manier zet je als ondernemer circulariteit om in businesskansen. Want afval is geld waard! Restafval wordt tijdens verbranding omgezet in duurzame energie. Opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het energienetwerk. Uw afval is dus geld waard. Waste2power koppelt uw bedrijfsafval aan uw energieverbruik. Op deze manier profiteert u van het voordeel en zet u direct een belangrijke stap naar een circulaire onderneming. Benieuwd hoe wij de circulaire ambitie van uw bedrijf waar kunnen maken? Kom bij ons langs voor een kopje koffie, een praatje of een shot energie!

Facebook
LinkedIn