Uw partner in afvalmanagement

Bedrijfsafval inzamelen

Een duurzame afvalinzameling begint bij afvalscheiding. Waste2power regelt naast al uw energie zaken ook al uw afvalzaken. Benieuwd wat er in uw bedrijf beter kan? Wij bekijken welke afvalstromen binnen uw bedrijf efficiënt gescheiden kunnen worden ingezameld. Hierbij kijken we naar de hoeveelheid, frequentie en de inzamelingsmogelijkheden. Denk hierbij aan de bekendere afvalstromen zoals papier en karton en flessenglas. Maar ook PMD afval, etensresten en koffiebekers kunnen bij veel bedrijven goed worden gescheiden.

Waste2power biedt voor al deze verschillende afvalstromen afvalcontainers in verschillende maten aan. Zo hebben we rolcontainers, perscontainers, maar ook stijlvolle afvalbakken die mooi in uw interieur passen. Door afval gescheiden in te zamelen, kunnen belangrijke grondstoffen worden gerecycled. Zo creëren we een circulaire economie, waar grondstoffen niet verloren gaan, maar maximaal worden hergebruikt.

Daarnaast werken wij samen met een netwerk van meer dan 50 inzamelaars door heel Nederland. Wij kijken welke inzamelaar uw afval het beste kan verwerken en welke hiervoor de minste kilometers hoeft te rijden. Zo garanderen wij een milieuvriendelijke en voordelige afvalinzameling.

Bedrijfsafval inzamelen

Een duurzame afvalinzameling begint bij afvalscheiding. Waste2power regelt naast al uw energie zaken ook al uw afvalzaken. Door afval gescheiden in te zamelen, kunnen belangrijke grondstoffen worden gerecycled. Zo creëren we een circulaire economie, waar grondstoffen niet verloren gaan, maar maximaal worden hergebruikt.

Daarnaast werken wij samen met een netwerk van meer dan 50 inzamelaars door heel Nederland. Wij kijken welke inzamelaar uw afval het beste kan verwerken en welke hiervoor de minste kilometers hoeft te rijden. Zo garanderen wij een milieuvriendelijke en voordelige afvalinzameling.

Wat wij bieden

N
Inzameling alle afvalstromen
N
Advies over scheiden en afvalmanagement
N
Kostenbesparing
N
Duurzame oplossingen

Uw afval is geld waard

Bedrijfsafval dat niet meer kan worden gescheiden heet restafval. Restafval wordt verbrand in een afvalenergiecentrale, waar duurzame energie bij vrijkomt. Omdat Waste2power de afvalinzameling en het energiegebruik van uw bedrijf aan elkaar koppelt, profiteert u als bedrijf van deze energieopwekking. Lees meer>> 

Afval scheiden op kantoor

Goede faciliteiten zijn belangrijk bij een duurzame afvalinzameling. Rolcontainers zijn bij veel bedrijven een uitkomst, maar wanneer u voor een centraal inzamelingssysteem kiest, begrijpen wij dat deze moet passen bij uw interieur. In onze webshop hebben wij veel stijlvolle afvalbakken voor  verschillende afvalsoorten beschikbaar. bekijk ze hier>>

Directe oplossingen

Bij Waste2power kunt u terecht voor al uw afval- en energiezaken. Wij bieden een volledige ontzorging. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vraag de gratis duurzaamheidsscan aan.

Liever direct uw bedrijfsafval inzameling verbeteren? Waste2power heeft verschillende stijlvolle inzamelsystemen voor u beschikbaar. Zo wordt afval scheiden op kantoor een stuk makkelijker! Daarnaast zien wij dat de omschakeling naar een duurzaam systeem vaak even wennen is voor medewerkers. Daarom houden we ook duurzaamheidslezingen, waarin we de nieuwe regelingen en het belang hiervan toelichten

Afvalbakken en inzamelmiddelen

Training duurzaamheid en bewustwording

Inkoop afval

 

Duurzaamheid inventaristie en scan

Besparingsscan

Afvalbakken

Bewustwording training

Inkoop afval

Duurzaamheid inventariesatie en scan

 

Bekijk alle producten en diensten »

Facebook
LinkedIn