Over ons

Welkom bij onze organisatie, waar expertise en betrokkenheid samenkomen om u als gewaardeerde partner te ondersteunen. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij ons gevestigd als een betrouwbare speler in zowel de afval- als energiewereld. Als onafhankelijke organisatie streven we ernaar om de unieke behoeften van onze klanten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die waarde toevoegen aan hun activiteiten.

Onze diepgaande kennis van de afvalindustrie stelt ons in staat om duurzame en milieuvriendelijke benaderingen te hanteren bij het beheren van afvalstromen. We begrijpen de complexiteit van moderne milieuvraagstukken en zetten ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die niet alleen voldoen aan regelgeving, maar ook bijdragen aan een gezondere planeet.

In de energiewereld onderscheiden we ons door onze uitgebreide ervaring in het begrijpen van de dynamiek van deze sector. Of het nu gaat om hernieuwbare energie, energie-efficiëntie of het beheer van energiebronnen, we hebben bewezen strategieën ontwikkeld om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Als uw partner in energie streven we naar efficiënte, duurzame en kosteneffectieve oplossingen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan partnerschap. Wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we hun doelen als de onze beschouwen. Door samen te werken, kunnen we uitdagingen aanpakken en kansen benutten, en zo een langdurige en waardevolle relatie opbouwen.

Onze organisatie is gebouwd op principes van integriteit, innovatie en klantgerichtheid. We zijn er trots op dat we niet alleen diensten leveren, maar waarde toevoegen aan elk project en bijdragen aan de groei en duurzaamheid van onze klanten. Ontdek hoe wij, met meer dan 15 jaar ervaring, uw betrouwbare partner kunnen zijn in het bereiken van uw doelen in zowel de afval- als energiewereld.

 

Waste2Power

Steffen Wietses

Steffen Wietses

Directeur

De oprichting van deze organisatie weerspiegelt mijn ambitie om mijn opgedane inzichten te delen en anderen te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen binnen de domeinen van afvalbeheer en energie. De oprichting van onze organisatie vindt haar oorsprong in ons streven om de opgedane kennis en ervaring te benutten voor positieve veranderingen bij onze klanten. Mijn geloof in de kracht van samenwerking en de overtuiging dat onze gecombineerde kennis en ervaring cruciaal zijn voor succes en duurzaamheid, vormen de kern van Waste2Power.

-wij zitten naast onze klant, niet tegenover-

Energie audit (EED)
Bob Roos

Bob Roos

Commercieel Directeur

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met verkoop. Het begon met advertenties in de supermarkt om mijn oude speelgoed te verkopen. 
Tijdens mijn duale studie HBO commerciële economie heb ik gewerkt bij Pretium als marketing assistent en uiteindelijk als accountmanager. Om mijzelf te profileren als volwaardig gesprekspartner ben ik bij Dantuma gaan werken waar ik ben uitgegroeid als specialist document management.
Inmiddels heb ik 17 jaar ervaring, mijn focus en passie ligt op het adviseren van klanten en hierin de juiste begeleiding te geven in onze organisatie.

Wilt u ontdekken hoe ik u kan helpen? Neem dan contact met mij op, of nodig mij uit om te connecten: bob@waste2power.nl

-samen het beste resultaat voor onze klant-

Facebook
LinkedIn