Over ons

Wie zijn wij?

Waste2power is een afval en energie adviesbureau.  Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de afvalwereld en meer dan 9 jaar ervaring binnen de energiesector. Wij hebben besloten onze expertise op beide vlakken te bundelen om een circulaire dienst te ontwikkelen die bedrijven helpt om duurzame ambities waar te maken. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

N

Onafhankelijkheid

Wij zijn geen onderdeel van een overkoepelende organisatie en trots op onze onafhankelijkheid. Zo ontvangt u altijd een eerlijk advies

N

Ervaring

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u adviseren over de beste keuzes op het gebied van energie- en afvalmanagement.

N

Persoonlijk contact

Korte lijnen. Altijd één vast contactpersoon voor al uw vragen over afval en energie. Daarnaast komen wij graag bij u lang voor een uitgebreide kennismaking.

N

Besparen

Duurzaam hoeft niet duur te zijn en kan juist geld opleveren. Door onafhankelijk advies kunnen wij waar mogelijk de kosten verlagen.

N

Ontzorgen

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de energie- en afvalmarkt en voeren uw duurzaamheidsbeleid uit.

N

Transparant

Geen verborgen kosten en altijd inzicht in uw verbruik.

Wij maken uw circulaire ambitie waar

Afval en energie zijn sterk met elkaar verbonden. Jaarlijks wordt er zo’n 7,6 miljoen ton afval verbrand. Omdat alle energiecentrales in Nederland werken met verbranding met hoogrendement energieterugwinning, levert al het brandbaar afval in Nederland energie op. Hier wordt door omliggende woonwijken en fabrieken dankbaar gebruik van gemaakt. Tijdens onze werkzaamheden in de afval- en energiesector zijn wij er achter gekomen dat, ondanks dat de twee branches zo aan elkaar gelinkt zijn, er weinig tot geen samenwerkingen plaatsvinden. Daarom besloten wij om bedrijven optimaal te laten profiteren van de expertise in energie en bedrijfsafval.

Onze ambitie is om bedrijven te helpen hun duurzame doelstellingen waar te maken. Dit doen wij door onze kennis over efficiënt afvalbeheer en energiebesparing te delen met onze klanten. Door zowel duurzaam advies te geven, als de tijdrovende werkzaamheden omtrent afval- en energiemanagement uit handen te nemen, realiseren we een duurzame werkomgeving die in veel gevallen ook kostenbesparend kan uitvallen. Zo brengen we het gebruik van natuurlijke grondstoffen terug en berekenen we het voordeel van de energieterugwinning met uw energiefactuur. Door onze jarenlange ervaring binnen beide branches hebben we een groot netwerk opgebouwd waarbinnen we kunnen schakelen in uw voordeel.

Onze partners

Wij werken nauw samen met verschillende partners uit de energie- en afvalmarkt. Samen met hen ondersteunen wij bedrijven bij het bereiken van hun circulaire doelstellingen.

Facebook
LinkedIn